Termékek


Segítség

Üdvözöljük a permetezes.hu oldalunkon!

 A permetezes.hu weboldal azért jött létre, hogy segítséget nyújtson Önnek minden témában, mely a permetezéssel kapcsolatos. Oldalunkon törekedtünk minden felmerülő kérdésre választ adni, hogy segítsünk Önnek abban, hogy jobban specializálja magát ezen a rendkívül bonyolult és fontos területen.

Különböző kalkulátorokkal segítünk Önnek gazdaságossá tenni a termelést.

 

Fúvóka kalkulátor:

A kijuttatás céljának megfelelően kiválaszthatja az Ön technológiájához legjobban illő fúvókákat. Néhány paraméter megadásával megtalálhatja azokat a fúvóka típusokat, mely alkalmas az Ön számára, hogy a legpontosabb kijuttatást érje el. Az oldalon szereplő minőségi fúvókák a legjobb minőségű kijuttatás technikát biztosítják.

Amennyiben hagyományos módon szeretné kiszámolni a permetezés alapértékeit, és kiválasztani a legoptimálisabb fúvókát, akkor a Hasznos képletek nyújt segítséget.

Veszteség kalkulátor:

Egy hatékony, könnyen kezelhető kalkulátor program, mely segítségével információhoz juthat a saját termesztési tevékenységének veszteségeiről.

Néhány adat megadásával a kalkulátor elkészíti az Ön saját profilját, majd kikalkulálja, hogy a növényvédelem során a kopott fúvókák által többletként kiszórt vegyszer mekkora veszteséget okoz Önnek.

Szolgáltatásaink, melyek segítséget nyújtanak a maximális hatékonyság eléréséhez.

 

Permetezőgép felújítás:

A permetezőgépek folyamatos karbantartása épp úgy, mint minden gép esetén, elengedhetetlen feladat a termék előállítás gazdaságossága szempontjából. Az év eleji felkészítés és a szezon közbeni folyamatos felülvizsgálat az okszerű gazdálkodás alapfeltétele.

Amennyiben permetezőgép felújítással kapcsolatos kérdése merülne fel, vagy szakmai segítségre van szüksége, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot.

Permetezőgép bevizsgálás:

A permetezőgépek folyamatos karbantartása sok esetben nem elegendő, hiszen az elvégzett alkatrész cserékkel nem jutunk információhoz a pontos működését illetően, sok esetben szabad szemmel sem látható a különbség.

A permetezőgépek bevizsgálásával viszont számszerű adatokhoz juthatunk, hogy a felújítás mennyire volt eredményes, esetleg feltűnhetnek olyan problémák melyek orvoslására nem gondoltunk.

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot és kérje permetezőgépe bevizsgálását, hogy meggyőződjön róla, hogy a növényvédelmi munkák során a gépei megfelelően működnek, és ezáltal a maximális hatékonyságot érje el.

A permetezes.hu-n megtalálható termékek.

 

Oldalunkon folyamatosan bővülő kínálat mellett az alábbi az alábbi termékcsoportokból választhat termékeket, melyekre szüksége van.

Permetezőfúvókák:

A fúvókák között több témában is válogathat, az Ön igényeinek megfelelően.

A szántóföldi fúvókák között minden típus megtalálható, mely a kijuttatás technológiának, a permetezőgép felszereltségének és a kerettípusnak megfelelő. A termékskála a hagyományostól a legújabb fejlesztésű légbeszívásos dupla sugaras fúvókákig terjed.

Az ültetvényes fúvókák esetében is széles választék fogadja az érdeklődőt, melyből mindenki a saját technológiájához illő típus tud kiválasztani.

Az eddig említett leggyakrabban használatos fúvókák mellett helyet kaptak a ritkábban alkalmazott, de nem lebecsülendő jelentőségű folyékony műtrágya fúvókák is. A szórásképtől függően több típus is megtalálható, mely minden igényt kielégít.

A speciális és a tartálytisztító fúvókák egészítik ki a palettát, hogy a teljes felhasználási kört biztosítsunk Önnek.

Alkatrészek:

A kisördög az apró dolgokban lakozik, mint azt már sokan tapasztalták. Nincs annál dühítőbb, ha egy permetezés egy apró alkatrész hibáján vagy hiányán múlik. Ebben nyújthat segítséget a permetezes.hu alkatrész kínálata. A keresési folyamat során a fő egységektől csoportonként szűkítve juthat el a keresendő alkatrészhez. Az alkatrészek igen széles skáláját találja szántóföldi és ültetvényes gép esetén is.

Vásárlás Kosár tartalmának megjelenítése
Kosár: 0 db termék, 0,00,- Ft értékben