Termékek


Általános Szerződési Feltételek

A vásárlás feltétele

A Permetezés.hu Internet Áruházban történő vásárlás alapfeltétele, hogy a vásárló minden tekintetben elfogadja a jelen üzleti szabályzatban foglalt feltételeket. E feltételek elfogadását jelenti a rendelések feladása a "Megrendelem" gombra kattintva.

A leadott rendelés a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján írásban kötött szerződésnek minősül.

A szerződéskötés nyelve: magyar

A megrendelt termék(ek) ára a megrendeléskor érvényes– a rendelésen visszaigazolt– ár. Amennyiben a rendelés áruhiány miatt nem teljesíthető, a megrendeléskori ár a megrendelést követő 10 napig érvényes.

A rendelések iktatása

A beérkezett rendeléseket szerverünkön iktatjuk. Minden vásárló a saját rendeléseinek állapotát a "Rendelés követés" oldalon nyomon tudja követni. Ez a lehetőség mindig hozzáférhető.

Az elektronikus szerződéskötés lépései

 1. Regisztráció webáruházunkba. A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.
 2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek lásd később).
 3. A Bearing Kft a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a Bearing Kft, illetőleg a Felhasználó számára hozzáférhetővé válik.
 4. A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon szerződött futáraink által kiszállítással átadjuk a megrendelt terméke(ke)t. A terméket weboldalunkon keresztül elektronikusan, kiszállítás esetén utánvéttel fizetheti.
 5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.
 6. Az oldalon szereplő képek csak illusztrációk. Elképzelhető, hogy a termék tényleges megjelenése eltér a képen láthatótól.

Szállítási módok

 • A megrendelt árút futár viszi ki,ezért a szállítási címnek olyan címet kell megadni, ahol a megbeszélt napon (hétfő-péntek) 9 és 16 óra között mindig tartózkodik valaki, aki átveszi a csomagot, s az ellenértékét a futárnak kifizeti. A csomag oldalán egy átlátszó tasakban találja a számlát és a garancialevelet (kisebb csomag esetén a dobozban). A számlázási címnek nem kell megegyezni a szállítási címmel. Ha a futár érkezésekor nincs, aki átvegye az árut, a futár cég a küldeményt visszaszállítja nekünk. Ha az adatai közt megadja mobil telefonszámát, a futár szükség esetén felveszi Önnel a kapcsolatot.
 • Az áru szállítását vagy szállíttatását a Bearing Kft. szerződött partnere, a GLS is végezheti.

Garancia és szavatosság

Az eladó az általa eladott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő garanciát, illetve szavatosságot vállal. [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet] és annak módosításai ...

Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék bizonyítottan hibás és a hiba bizonyítottan a termékek átvétele előtt keletkezett. Az átvett termékekkel kapcsolatban hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető, illetve ha az adott termék bizonyíthatóan gyári hibás. Az eladó tartalmi nemtetszés miatt semmiféle garanciát nem tud vállalni.

Csere vagy visszavásárlás esetén csak az eredeti csomagolásban tudjuk átvenni a készüléket.

A vásárlástól való elállás joga

 • A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen vagy telefonon az ügyfélszolgálatnak. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
 • Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.
 • A Bearing Kft kizárólag a sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A Bearing Kft követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
 • A termék visszaszolgáltatása történhet  bármely futárszolgálattal a márkaboltba történő visszaküldéssel. Postai csomagot nem tudunk fogadni, ezért postai úton a termék visszaszolgáltatása nem lehetséges. A vásárló kérésére, ügyfélszolgálatos kollégáink gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról. Ebben az esetben, a visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan a GLS mindenkori díjtáblázata az irányadó.
 • Tájékoztatjuk továbbá, hogy a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendelet rendelkezéseinek értelmében, az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható: Olyan termék esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. Amennyiben jelen pontban felsorolt termékekről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk.

Ha a fogyasztó olyan árut rendel, ami nincs raktáron

Ha a fogyasztó olyan árut rendel, ami nincs raktáron, akkor a Bearing Kft. mindent elkövet, hogy a kért terméket beszerezze. Ha a termék már megszűnt, és nem beszerezhető, akkor erről tájékoztatjuk a megrendelőt, és új ajánlatot teszünk részére az utód termék tekintetében.

A felek megállapodnak abban, hogy a teljesítés csak akkor történik meg,amikor az eladó be tudja szerezni a megrendelt terméket.

A felelősség korlátozása

Az eladó nem vállal semminemű felelősséget a Permetezes.hu Internet Áruházhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.

Az eladó fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármilyen információt bármikor megváltoztasson (beleértve a jelen üzletszabályzatot is), ami a Permetezes.hu Internet Áruházban található, így a termékeket, azok leírását, a termékek alap vagy akciós árát. A Permetezes.hu Internet Áruházzal kapcsolatos mindennemű információ hozzáférhető, így mindebből adódóan a mindenkori információk nem ismeretéből származó hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért az eladó semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani, illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok folytán téves vagy hiányos adatok kerülnek honlapunkra. A feltüntetett képek esetenként illusztrációk. A termékoldalon található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár ill. zárójelben a nettó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Ennek megfelelően a Bearing Kft. nem vállal felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen Önnél keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

Sajnos minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy termék ára esetleg téves, ebben az esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) egyeztetünk Önnel.

A távollevők között kötött szerződésekről a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet tartalmaz előírásokat.

Árak

A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, alattuk zárójelben szerepel a nettó ár is.

Fizetési lehetőségek

Kiszállítás esetén kizárólag készpénzzel fizethet, vásárlási utalványt nem áll módunkban elfogadni!

Kereskedelmi mennyiség esetén

Tájékoztatjuk, hogy internetes áruházunkban csak háztartásban használatos mennyiségekre vonatkozó rendeléseket szolgálunk ki!

Amennyiben kereskedelmi mennyiségben szeretne termékeket rendelni, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálati munkatársainkat a következő telefonszámokon: +36-29-419690 vagy a következő e-mail címen: .

vissza az oldal tetejére
Vásárlás Kosár tartalmának megjelenítése
Kosár: 0 db termék, 0,00,- Ft értékben